Prijava na sistem

Molimo Vas unesite korisničko ime, lozinku i LIB.

PRIJAVA
 
 
 

OBAVEŠTENJE

19.11.2013. Nova funkcionalnost za korisnike elektronskog bankarstva - povlačenje željenog naloga, ukoliko se nalog nalazi u statusu kada je takva mogućnost dozvoljena (Uputstvo za korišćenje elektronskog bankarstva str. 18).

01.09.2012. godine počeo je sa radom novi sistem za elektronsko bankarstvo koji omogućava iste ove opcije ali u mnogo komfornijem okruženju, sa mogućnošću pregleda stanja po svim računima koje imate u Srpskoj banci bez unosa svakog pojedinačnog računa. Isto se odnosi i na Vaše kartice, kao i pregled obaveza po kreditima. U novom sistemu možete izvršiti sva Vaša plaćanja kao i obaviti menjačke transakcije po povoljnijem kursu.

Registracija i korišćenje informativnih funkcija sistema su BESPLATNE osim funkcije plaćanja (provizija po nalogu u eksternom platnom prometu je po trenutno važećoj tarifi 15 dinara, dok je za plaćanja u internom platnom prometu BESPLATNO). Registracija je uprošćena i možete je obaviti prvim odlaskom u Banku, popunjavanjem zahteva za korišćenje sistema.


Elektronsko bankarstvo fizička lica - Srpska banka
  Za registraciju korisnika potrebno je ispunjenje prethodnih uslova:
  • otvoren tekući račun fizičkih lica sa čekovima, odnosno tekući račun fizičkih lica bez čekova,
  • podnet zahtev za korišćenje usluga elektronskog bankarstva fizičkih lica,
  • sklopljen ugovor o korišćenju usluga elektronskog bankarstva za fizička lica,
  • dodeljen lični identifikacioni broj (LIB).

  Sva pitanja vezana za korišćenje elektronskog bankarstva za fizička lica možete uputiti na:     ebankfl@srpskabanka.rs